Vår

Äntligen vår. Nu vill jag börja gå barfota! Som jag längtat! Det känns som att jag kommer närmare nuet, själva jorden och universum när jag känner marken under mina fötter. Genom fötterna märker jag hur varm eller kall jorden är, om den är mjuk av mossa eller gräs eller hård av stenar eller mittemellan av barr och kottar. Mina känsliga fötter tar in och läser av och får dessutom massage. Det blir en dimension till av allt. Enligt kinesisk medicin innefattar främre delen av fotsulan en viktig akupunkturpunkt kallad njure 1.
Punkten är en viktig ingång för upptagandet av jordisk
qi - Jordens energi -.
Clinton Ober och Lilian Alterskjaer pratar om vikten av barfotagång för att jorda oss och jämna ut det elektriska system som vi är en del av. Framöver kommer jag att skriva mer om detta, att ta emot gratis energi och läkande krafter från själva jorden. Det är så spännande.

Vår