Inlägg från vårpromenaderna 

Mina inlägg från våren 2020 då jag på mina kvällspromenader gav mig själv i uppgift att hitta en blomma att krypa nära har ramlat bort... så trots att det nu är november så lägger jag in bilderna igen - bara för att jag tycker så mycket om dom=). Jag visste aldrig vad jag skulle möta, hade inte förväntat mig så mycket... det var mest tänkt som att ha något att göra och att inte smita ifrån en kvällsrunda. Men oj vad jag bedrog mig. Jag blev snabbt helt uppslukad av den nya värld som jag fann inne i vanliga och ovanliga blomster och ogräs när jag la mig på marken och kröp så nära jag bara kunde... med mobilen är alla bilder tagna. Jag längtade ut var kväll av nyfikenhet på vad jag skulle hitta=) Det var en upplevelse som jag varmt rekomenderar alla att prova på=)