Möte med träd

I början av året fotade jag ett träd vid varje kvällspromenad.
Jag började detta lilla projekt för att den dagliga promenaden skulle innehålla nåt mer än att bara gå och tänka på det jag brukar gå och tänka på. Kvällarna var ju mörka, ofta blåsiga och ofta även lite småregniga... Men jag ville göra 10 000 steg om dagen, så då var det promenad i 1,5-2 timmar som gällde. Det kunde ibland kännas motigt att komma iväg, men för varje kväll växte en nyfikenhet på vad för träd jag skulle hitta på. Så det blev lättare och lättare att klä sig väl och skynda ut längs gatorna i Visby.
Och helt klart gick jag och tänkte på andra saker än jag brukar...nu blev det tankar om träden, hur fantastiska de är, deras årstids-cykel, hur stolta och ödmjuka de verkar vara på en och samma gång. 

Så att ut och träffa träd, det vill jag varmt rekommendera. 
Kan du av någon anledning inte ta dig ut till några - då får du hålla till godo med mina:)

Etiketter: möte med träd